CHIAPAS DEN HAAG

CHIAPAS DEN HAAG Tacos & Burritos

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 615 beoordelingen
2 mrt 2021 om 20:32 Heerlijk eten! Top service, bedankt!
22 feb 2021 om 8:39 Super lekker en vers. Echt een aanrader als je van Mexicaans houdt.
20 feb 2021 om 7:03 Voor het eerst besteld en verrassend goed! Super goede kwaliteit tacos en buritos
14 feb 2021 om 8:44 Bezorging liet 2 uur op zich wachten. Niet leuk voor een 1e ervaring met Thuisbezorgd.nl
10 feb 2021 om 9:57 Top
6 feb 2021 om 21:02 Lovely food, the beef was slightly large chunks in the burrito, personally I prefer smaller. The guac and chips were delicious
3 feb 2021 om 21:54 Food did come in cold but it was tasty. Fresh ingredients.
1 feb 2021 om 21:05 Heerlijk Mexicaans! Enige minpuntje het eten was wel lauw. Ik denk dat afstand dan toch een rol speelt. Zeker 20 min fietsen.
31 jan 2021 om 8:41 Het eten was koud bij aankomst, ook misten we een deel van de bestelling.
24 jan 2021 om 20:08 Fast delivery, food was excellent, very tasty vegan options! They took care of extra wishes remarked in the note section. I will order again
20 jan 2021 om 21:05 Top de rice and beans, perfecte after work out meal!
20 jan 2021 om 10:45 Really delicious meal (as usual), smoky sauces, sharp citrus and perfectly cooked chicken. Delivery exactly on time, even though the deliverer ran up three flights of stairs! One of my favourites for a break from cooking.